Turnaj č.6 - Výsledky


Skupina "A"
  1. HC Velká Bíteš
  2. SKLH Žďár nad Sázavou "A"
  3. HC Dukla Jihlava "A"
  4. HC Ledeč nad Sázavou "A"


Skupina "B"
  1. HHK Velké Meziříčí
  2. SKLH Žďár nad Sázavou "B"
  3. HC Ledeč nad Sázavou "B"
  4. HC Dukla Jihlava "B"

Hodnocení turnaje:

Přípravka "A" tentokrát nepředvedla dobrý výkon a skončila poslední. Teprve tento turnaj prověřil kvality našeho týmu a vrátil nás tvrdě na zem. Po úvodních dvou tyrnajových zlatech tentokrát tři porážky. Na jednu stranu je to škoda, že kluci nepotvrdili dobrou formu z úvodu sezóny na druhou stranu je to výzva do dalšího tréninku a nutnost opustit myšlení, že samo se to nevyhraje. 

Přípravka "B" podala solidní výkon a odváží si z Jihlavy bronz. Vítězství nad domácí Duklou je pro naše nejmenších hodně cenné. S týmem Žďáru sehráli kluci vyrovnanou partií, asi kromě deseti minut, kdy do naší branky spadlo všechno co měl soupeř na hokejce. Na třeťáky z Meziříčí naše "B" zatím nemá.
































 
 

Turnaj č.6 - Jihlava


Termín:
         23.11.2008  zahájení v 9:45 hodin

Pořadatel :     HC Dukla Jihlava


Skupina "A"

  KP Vysočina 2008-2009
Turnaj č.6
 HC Dukla Jihlava "A"

HC Ledeč nad Sázavou"A"
SKLH Žďár nad Sázavou"A"
HC Velká Bíteš
 HC Dukla Jihlava "A"
 

6:3

6:6

3:6

  HC Ledeč nad Sázavou"A"

3:6

 

3:5

3:8

SKLH Žďár nad Sázavou"A"

6:6

5:3

 

4:4

HC Velká Bíteš

6:3

8:3

4:4

 


Skupina "B"

 KP Vysočina 2008-2009
Turnaj č.6
 HC Dukla Jihlava "B"
HC Ledeč nad Sázavou"B"
SKLH Žďár nad Sázavou"B"
HHK Velké Meziříč
 HC Dukla Jihlava "B"
 

0:6

0:9

0:26

HC Ledeč nad Sázavou"B"

6:0

 

1:8

0:23

SKLH Žďár nad Sázavou"B"

9:0

8:1

 

1:16

HHK Velké Meziříč

26:0

23:0

16:1

 


Přípravka "A" tentokrát nepředvedla dobrý výkon a skončila poslední.  Do třetího turnaje nastoupili naši třeťáci v kompletní sestavě. Kluci začli první utkání proti domácí Dukle dobře, vlítli do utkání jako uragán a stav v 5 minutě první třetiny byl 2:0. ( dvakrát se trefil Syrovátka ). Od 6 minuty, ale  naše hra ztratila jiskru. Kluci byli u každého puku pozdě a soupeř nás začal přehrávat. Do konce první třetiny domácí vyrovnali. Hned na úvod druhé třetiny šla dvěma góly Dukla do vedení. V závěru druhé třetiny sice snížil Dominik Šimůnek a ve třetí třetině jsem domácí pořádně zmáčkli, ale golman Dukly pochytal všechny naše šance naopak v závěru zápasu Dukla ještě dva góly přidala.
Protože v druhém utkání prvního kola skupiny "A" remizovala Bíteš se ďárem byl druhý zápas proti SKLH Žďár nad Sázavou zápasem o všechno. Kluci opět dobře začali a opět vedli 2:0 ale hra našeho týmu byla na první pohled jiná než jindy, chyběla jiskra a rychlost bruslení byla poloviční. Soupeř brzy  zlomil náš odpor a vyrovnal. Ve druhé třetině jsme znovu zkusili zabrat ale víc jak jeden gól do šítě Ždáru  nepadl . V poslední třetině si žďárští již výsledek pohlídali a zaslouženě zvítězili  5:3.  Poslední zápas s dVelkou Bíteší již byl jen do počtu - Ledeč byla předem odsouzena k poslednímu místu a kluci neměli žádnou motivaci do utkání. Přišel tedy čas na pokusy se sestavou obránci si vyzkoušeli hru v útoku a naopak. Z výsledku 3:8 což je naše letošní nejvyšší porážka není třeba dělat žádné závěry.

Přípravka "B" tentokrát nepřijala na turnaj hrát jen druhé housle. Utkání proti jihlavskému "B" a proti "B" týmu Žďáru mělo prověřit zlepšenou hru a rozdat si to rozdat o nějakou tu medaili.  Hned první zápas proti domácí Dukle přinesl nádhernou podívanou. Kluci dobře bruslili, důsledně drželi svá místa a každou chybu domácích nekompromisně trestali. V útoku se prosadili 2x Patrik Pokorný, 2x Patrik Vacík, 1x David Pešek a 1x Fífa Klofáč, v obraně  důsledně přistupoval a tvrdil hru Jakub Egart .  Michal Doležal  v brance si připsal první zápas s vychytanou 0 v životě. Zápas s SKLH Žďár nad Sázavou "B"  byl mnohem náročnější. Výsledek 1:8 vypadá debaklem ale kromě několika slabších chvilek obrany spolu s brankářem  a kdy chybělo  trochu štěstí sehráli kluci cekem vyrovnanou partii.  Zápas proti meziříčským třeťákům žádné překvapení nepřinesl, dostali jsme 23:0 ale je nutné si uvědomit, že až na několik vyjímek hráli kluci proti ostříleným třtákům, kteří mají v turnají již něco za sebou a s kterými po těžkém boji ledečské "A" vyhrálo pouze 4:3.