Týden hokeje 2024

 

Czechicehockey TV

 
 

Klubový fotoateliér

 

Noví trenéři do našeho klubu

Výchova mládeže a sportovní příprava dětí je v našem klubu prioritou č.1. Kvalitní tréninkový proces je základem budoucího uspěchu našich mužstev i hráčů samotných. Proto se klub snaží neustále zkvalitňovat trenérské odborné vedení. Podmínky pro zajištění kvalitních trenérů i v malých klubech, které v současné době poskytuje ČSLH se značně zlepšily a i pro samotné trenéré, kteří vykonávají tuto činnost většinou dobrovolně a z lásky k hokeji, dostává jejich práce další smysl.

V minulém roce se výbornou prací v náborovém procesu podařilo přivést na ZS stadión 26 nových talentů. S tímto úspěchem přijímá samozřejmě klub i závazek jejich dalšího kvalitního sportovního rozvoje. Proto je nutné zajistit pro naše oddíly kvalitní odborné vedení a rozšířit naše trenéřské řady o další nové kolegy a kamarády.

Na další školení pro získání oficiální trenérské licence doporučuje oddíl dalších 5 nových členů našeho trenérského kádru.

Jsou to pánové:

Miroslav Tichý, Miroslav Hrabaň, Miroslav Potěšil a dva aktivní hráči A mužstva Vítek Křesťan a Honza Štěpán. 

Všichni už se aktivně zapojili do činnosti v klubu a pracují na kondici našich hráčů v rámci suché letní přípravy. Všem patří dík za to že přijali tuto výzvu a přejeme jim ať se jim jejich práce daří.  


Trenérská báze klubu HC Ledeč nad Sázavou:    

  • Licence A - 2 trenéři
  • Licence B - 3 trenéři
  • Licence C -12 trenérů